Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(Download) "Skyggejegerne - Begynnelsen 3 - Den mekaniske prinsessen" by Cassandra Clare ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Skyggejegerne - Begynnelsen 3 - Den mekaniske prinsessen

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Skyggejegerne - Begynnelsen 3 - Den mekaniske prinsessen
  • Author : Cassandra Clare
  • Release Date : January 31, 2018
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,Romance,Suspense,
  • Pages : * pages
  • Size : 7652 KB

Description

Tessa Gray burde være lykkelig. For er ikke alle bruder lykkelige? Men bryllupsforberedelsene overskygges helt av det mørke nettet som er i ferd med å snøre seg sammen rundt Skyggejegerne ved Instituttet i London.



Mortmain planlegger å sette inn en hær av nådeløse roboter for å knuse Skyggejegerne én gang for alle. For å sette planen ut i livet, mangler han bare ett element: Tessa Gray.
Tessa forstÃ¥r snart at det kun er én person som kan redde livet hennes – og at det er henne selv. Men hvordan kan en enslig jente, selv én som har kraft til Ã¥ styre englene, overvinne en hel hær?
Gå ikke glipp av denne storslagne oppfølgeren til Den mekaniske prinsen, og tredje bok i forløper-serien til Skyggejegerne-bøkene, som er oversatt til over 35 språk.
CASSANDRA CLARE ble født av amerikanske foreldre i Iran. Da hun var ti år gammel hadde hun allerede bodd i Frankrike, England og Sveits. Etter å ha jobbet i ulike underholdningsmagasiner i Los Angeles og New York ble hun i 2006 fantasy- forfatter på heltid. Hennes serie Skyggejegerne har toppet bestselgerlistene verden over.


Download Books "Skyggejegerne - Begynnelsen 3 - Den mekaniske prinsessen" PDF ePub Kindle